Laskurahoitus

Tasaista kassavirtaa ja vähemmän luottoriskiä.

Laskurahoituksella tasaista kassavirtaa

Laskurahoitusta käytetään jokapäiväisissä yrityksen toiminnoissa, koska se mahdollistaa tasaisen kassavirran ja paremman kassavirran ennustettavuuden. Laskurahoituksen avulla voidaan minimoida hallintokuluja ja vähentää luottoriskejä. Näin yrityksessä vapautuu aikaa ja rahaa olennaiseen toimintaan.

Yrityksen saamiset tarvitsevat rahoitusta kuten muukin pääoma. Kassavirta, jota voidaan käyttää, on tärkeää yrityksen jokapäiväisissä toiminnoissa etenkin kasvuyrityksissä. Laskurahoitus mahdollistaa rahoituksen ilman suoria vakuuksia. Vakuutena ovat saamiset, eritoten hyväksytyt laskut joko tuotteen tilaajalta tai ostajalta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä jo tänään, niin löydämme sinulle parhaan ratkaisun!

Vaikka yrityksesi olisi vakaassa taloudellisessa tilanteessa, hyödyt nopeammasta ja ennustettavammasta kassavirrasta sekä paremmasta maksuvalmiudesta. Laskurahoituksen avulla voit tehdä investointeja tulorahoituksella lainarahoituksen sijaan ja tarjota asiakkaillesi pidempiä maksuaikoja.
Laskurahoituksella yrityksesi ei enää tarvitse odottaa, että asiakkaasi maksaa laskun eräpäivänä tai pahimmassa tapauksessa vielä myöhemmin, koska rahoittamalla laskun saat rahat saatavasta heti itsellesi. Laskurahoitus tekee kassavirrastasi ennustettavampaa.

Laskurahoitus on joustava ratkaisu kaikenkokoisille yrityksille.

Ota yhteyttä

Miten laskurahoitus toimii?

Näin laskurahoitus toimii:

  1. Hae laskurahoitusta: Ota yhteyttä, niin löydämme yhdessä sinulle parhaiten sopivan rahoitusratkaisun. Olemme sinuun yhteydessä jo saman päivän aikana.
  2. Lähetä lasku meille: Yrityksesi saa rahoitusta sen myyntisaatavia eli erääntymättömiä myyntilaskuja vastaan.
  3. Saat rahat tilille välittömästi: Rahat asiakkaalle lähettämästäsi laskusta kilahtavat heti yrityksesi tilille

Laskurahoitus tarkoittaa, että yritys saa rahoitusyhtiöltä luottoa erääntymättömiä myyntilaskujaan vastaan. Rahoitusyhtiö maksaa myyntilaskuun sitoutuneet rahat heti yrityksen tilille ja rahoitettu lasku toimii rahoituksen vakuutena.

Ota yhteyttä

Meillä saat aina asioida oman yhteyshenkilösi kanssa.

Saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi heti.

 

Yhdellä soitolla.

  • Maksuton neuvonta
  • Rahat tilille jopa saman päivän aikana
  • Rahoitusaste 100%
  • Ei sitovia sopimuksia
  • Ei piilokuluja
  • Henkilökohtainen asiakaspalvelu

Laskurahoitus on nopea, helppo ja edullinen tapa rahoittaa yrityksen myyntilaskuja. Laskurahoitus ei vaadi vakuuksia tai takauksia. Laskurahoituksen avulla hallitset kustannuksia ja parannat yrityksesi maksuvalmiutta.

Ota yhteyttä tänään ja vauhdita yrityksesi kassavirtaa!