Aktuellt

Tid är pengar! IC Rahoitus erbjuder snabbt och effektivt kredit gentemot fordringar. Med hjälp av fakturafinansiering kan företagets kassaström effektiveras märkbart.
Ta kontakt idag! 050 413 3079
#timeismoney #fakturafinansiering #invoicefinancing

Hos oss finner du lösningar på både små och stora finansieringsbehov. Fakturafinansiering är det moderna och snabba sättet att förvandla företagets räkningar till reda pengar. Låt inte långa betalningstider bromsa ditt företags utveckling! Ta istället kontakt med oss.
☎️+358504133079

Ett riktigt gott nytt år 2020 önskar vi alla våra kunder! Tack för det gångna året och ett givande samarbete.

Slush 2019!

22.11.2019

Årets Slush var större än någonsin tidigare. Startup- evenemanget samlade 25.000 besökare från hela världen och vikten låg mer än tidigare på att stöda startup-företag och att främja tillväxtfaktorer. IC Rahoitus´ personal var såklart på plats!

Maxpo 2019

05.09.2019

Hälsningar från Maxpo! Maxpo är årets viktigaste mötesplats, då det är fråga om nyanskaffning av grävskopor och byggmaskiner och vi på IC erbjuder er effektiva finansieringslösningar. Ta kontakt! P.s. En riktigt trevlig företagardag 5.9, alla företagare!

Påsklotteri!

16.04.2019

Delta i IC:s påsklotteri genom att följa oss på Instagram, Facebook och kommentera med hjälp av emojis vad som är bäst med just din påsk. I påskägget finns två biobiljetter till en lycklig vinnare. Tävlingen börjar nu och slutar på fredagen 19.4. Vinnaren meddelas personligen. Lycka till!

IC:s personal var som vanligt på plats i helgen då Mansen Mörinät hölls i Pirkkala. Utbudet av lyftkranar och massiva grävskopor var brett och nyheterna många. Stämningen var på topp!

IC deltar idag i det årliga teknologi- och startup evenemanget Slush, som skapar en internationell stämning i Helsingfors.

Kolla bilderna! I Tammerfors ordnades igen traditionella Mansen Mörinät. På Rotator kunde man bekanta sig med branchens bästa maskiner och utrustning, från världens ledande maskintillverkare. Tillställningen var än en gång lyckad. Vi på IC Rahoitus tackar för oss!