Ajankohtaista

IC Rahoituksen väki toivottaa kaikille asiakkaille oikein mukavaa uutta vuotta 2020! Kiitämme kuluneesta vuodesta ja antoisasta yhteistyöstä.

Slush 2019!

22.11.2019

Tämän vuoden Slush oli suurempi kuin koskaan ennen. Kasvuyrittäjätapahtuma keräsi kahden päivän aikana 25.000 kävijää ympäri maailman ja keskittyi aiempaa enemmän startup-yrittäjää tukeviin asioihin. IC Rahoituksen väki oli tietysti paikalla.

Maxpo 2019

05.09.2019

Terveisiä Maxposta! Maxpo on vuoden tärkein kohtaamispaikka, kun kyse on maansiirto- ja talousrakennuskoneiden hankinnoissa ja me IC:ssä tarjoamme teille tehokkaita rahoitusratkaisuja. Ottakaa yhteyttä! P.s. Oikein hyvää Yrittäjän päivää 5.9. kaikille yrittäjille!

Osallistu IC:n pääsiäisarvontaan seuraamalla meitä somessa (instagram/facebook) ja kommentoimalla emojien avulla mikä sinun pääsiäisessäsi on parasta. Pääsiäismunasta löytyy kaksi elokuvalippua yhdelle onnekkaalle. Arvonta alkaa nyt ja päättyy perjantaina 19.4., voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti viestillä. Onnea arvontaan!

IC:n väki kävi viikonloppuna Pirkkalassa tutustumassa maarakennuskoneiden ja nostureiden maailmaan. Esillä oli laaja kattaus uutuuksia ja tunnelma oli mitä mainioin. Tee hyvät konekaupat - hae rahoitusta meiltä!
IC Rahoitus, tutkitusti tehokas :)

IC: n väki osallistuu tänään vuosittaiseen teknologia- ja kasvuyritystapahtumaan, joka kerää kansainvälistä meininkiä Helsinkiin.

Katso kuvat! Tampereella järjestettiin viime viikonloppuna taas perinteiset Mansen Mörinät. Rotatorin Pirkkalan toimipisteessä oli esillä alan parhaat laitteet ja koneet, maailman johtavilta konevalmistajilta. Tapahtuma oli jälleen kerran onnistunut. Kiitos järjestäjille!

Kone- ja kuljetuskalustokauppiaiden tapahtuma järjestetään taas Tampereella 13-14.4. Tule tapaamaan meitä perjantaina!